364Nyheder 3 Nyt fra...

Grollebyen har fået luft under vingerne

Skrevet Cecilie Skov Nørmark fra værkstedet B7
Nyhed billede
Grolleby er sat i gang, folk er kommet godt på plads i værkstederne, og man fornemmer en helt speciel energi, når man bevæger sig rundt på skolen. Der er en sød duft, når man bevæger sig forbi Pandekagehuset, og en masse børn står og smiler, mens de vender pandekagerne på panden. I værkstedet B7 er folk også godt i gang. Tre piger fra 10. klasse har lavet et program, hvor man kan lægge en seddel i brevkassen, med alt fra dilemmaer og problemer til sjove ting og jokes. Der vil også være mulighed for at skrive challenges til dem, så de kan invitere gæster ind til deres program.
Tre piger fra B7 laver”B7-kassen”, hvor man kommer ind og sidde i en papkasse og derefter bliver det sendt som et fjernsyn på en storskærm i aulaen. Mange har også interviewet og klippet film sammen, alle filmene bliver vist i aulaen.
I badgebutikken har de lavet rigtig mange badges, nogle har lavet badges med deres navn andre med deres yndlingsfodboldklub og citater. I perleværkstedet bliver der lavet perleplader. Man fornemmer en dyb koncentration, når man går ind i Perleværkstedet. Overalt er alle elever meget optaget af deres arbejde, og nyder den spændende uge.
Grolleby er helt klart et besøg værd!

09-01-2018 LSP

Forrige 10 Næste 10